Lidt om Lundsby Biogas

Lundsby biogas tilbyder robuste og driftsikre biogasanlæg.

Lundsby Biogas A/S projekterer og bygger ”Turn-key” biogasanlæg i Danmark og de omkringliggende lande. Vi samarbejder med forskellige leverandører af opgraderingsanlæg, hvis anlægget skal levere bionaturgas til naturgasnettet. Vi indgår også gerne i drøftelser med krafvarmeværker, hvis der er mulighed for at levere biogas til et sådan. Lundsby Biogas A/S afleverer altid projektet med et gennemtestet og idriftsat biogasanlæg, inklusiv oplæring af det kommende driftspersonale. Vi giver løbende support indtil driftslederen føler sig tryg med både den tekniske og biologiske del af biogasanlægget.

Vi lægger stor vægt på at skabe bæredygtige, robuste og logiske biogasanlæg. Disse udvikles løbende i samarbejde med nye og gamle kunder. Vi har således løbende kontakt til de driftsledere, som driver biogasanlæggende. Her udveksler de erfaringer, som de enkelte driftsledere opnår gennem den daglige drift af biogasanlæggene.

Vi yder en troværdig og sober rådgivning fra første møde med kunden, og starter som regel med at besøge et eksisterende Lundsby Biogasanlæg. Her er der ofte mulighed for at drøfte udfordringerne med at producere biogas med den stedlige driftsleder.

Kontakt os og hør nærmere
35+
Byggede anlæg
22
Ansatte
24
Års erfaring
5
Forskellige lande

Lundsby Bioenergi etableredes i 2005 af Erik Lundsby Andreasen. Erik Lundsby solgte gennem mere end 20 år mindst 35 biogasanlæg. Anlæggenes størrelser var fra små 100 kW-anlæg til store anlæg, som har opgradering og dermed kan sende den opgraderede naturbiogas på Naturgasnettet.

I 2015 valgte Erik Lundsby Andreasen at sælge Lundsby Bioenergi A/S til 3 investorer, som driver virksomheden videre som Lundsby Biogas A/S. Hovedaktionæren er SIC Stenger & Ibsen Construction, som tidligere har bygget biogasanlæg sammen med Lundsby Bioenergi A/S. De to øvrige ejere er henholdsvis direktør Gert Rosenquist og Driftschef Karsten Hjorth, som står for den daglige ledelse af Lundsby Biogas A/S.