Lundsby Biogas - Vi leverer biogasanlæg med kvalitet og erfaring

Vi glæder os til at møde dig

Karsten Hjorth

Karsten Hjorth har næsten 25 års erfaring i biogasbranchen. Han blev i 2008 ansat i Lundsby Bioenergi A/S, og blev i 2015 en del af ejerkredsen af det nuværende Lundsby Biogas A/S. Karsten har ansvar for salg, drift og optimering af Lundsby Biogasanlæg. Derudover er han ansvarlig for Lundsby Management A/S

kh@lundsbybiogas.dk
+45 31 63 16 99

Karsten-web2
ricco

Ricco Veile

Ricco Veile er ansat som administrerende direktør for Lundsby Biogas A/S pr 1/8 2019. Ricco Veile kommer senest fra en stilling som Administrerende direktør for AGV Scandinavia i Skive som arbejdede med udvikling og salg af førerløse trucks. Tidligere har han 8 års erfaring fra vindmøllebranchen, hvor han var CEO for VB Enterprise (senere omdøbt til All Nrg Skive) der var markedsledende Worldwide indenfor net tilslutning af vindmøller, fortrinsvis offshore.

rv@lundsbybiogas.dk

Gert Rosenqvist

Gert Rosenqvist blev i 2015 ansat som direktør i Lundsby Biogas A/S og er ligeledes en del af ejerkredsen. Gert Rosenqvist har tidligere været i vindmøllebranchen, hvor han har fungeret som projektleder i store dele af Europa. Gert Rosenqvist har også høstet stor erfaring inden for Kraft/Varmebranchen, hvor han bl.a. har deltaget i idriftsættelse store kraftvarmeværker i England.

gr@lundsbybiogas.dk
+45 20 25 04 16

gert rosenqvist