Sådan arbejder vi

Lundsbys kundeværdier

Lundsbys kundeværdier indebærer de samlede værdier, som vi tilbyder dig som vores kunde. Benefits, services, løsninger, produkter og ydelser er en del af dette. Vi gør alt for at imødekomme dine behov og ønsker i forbindelse med at investere i et biogasanlæg.

”Vi leverer det bedste output til dit biogasanlæg”

– Lundsby Biogas

Lundsbys nøgleemner

I Lundsby Biogas baserer vi vores daglig arbejde på vores brede erfaring og viden inden for biogas. Det er til din fordel, som kunde hos os. Samarbejdet under hele processen er baseret på ni definerede nøgleemner, som vi finder relevante og vigtige for et godt samarbejde og et godt projekt.

Slide VI ER DIT VIDENCENTER Du kommer til at samarbejde med en specialist. OVERSKUELIGE OMKOSTNINGER Vi sikrer, at du hele tiden har et overblik over omkostningerne både i projektfasen og ved vedligeholdelse af anlægget. VI HAR GJORT DET FØR Vi har gjort det mange gange før og bringer vores erfaring til din løsning.

Slide VI OPTIMERER DIN DRIFT Vi sikrer, at du hele tiden får den nyeste viden og sparring til drift af dit anlæg. DIN TILLID ER AFGØRENDE FOR OS Vi sikrer, tillid gennem vores tætte samarbejde og vi holder hvad vi lover. TURNKEY BIOGASANLÆG Vi kan levere turnkey-løsninger, og håndterer hele projektfasen professionelt.

Slide ROI ER VORES FOKUS Vores løsning sikrer bedst mulig ROI. DIN PARTNER MANGE ÅR FREM Du får en af markedets bedste og mest innovative udviklingspartnere mange år frem. SUPPORT 24/7 Service og kundesupport der sikrer maksimale oppetider 24/7.