Om Lundsby Biogas | Historie, erfaring og kvalitet

Om Lundsby Biogas

Vi går forrest i den grønne omstilling

Som en af Danmarks største biogasudviklere omsætter Lundsby Biogas mange tusinde tons biomasse til grøn og CO2-neutral gas på den mest effektive måde ved at projektere og bygge komplette turnkey biogasanlæg. Vi samarbejder med forskellige leverandører af opgraderingsanlæg, når anlægget skal levere bionaturgas til naturgasnettet.

Vi indgår også gerne i drøftelser med kraftvarmeværker, hvis det er en løsning at levere biogas hertil, eller CHP-anlæg til produktion af strøm og varme. Lundsby Biogas afleverer altid et gennemtestet og idriftsat biogasanlæg og en dertilhørende korrekt oplæring af driftspersonalet. Vi yder løbende support indtil driftslederen føler sig tryg med både den tekniske og biologiske del af biogasanlægget.

Mange års erfaring med biogasanlæg sikrer dig kvalitetsløsninger

Gennem mere end 25 år har vi bygget robuste, fleksible og driftssikre biogasanlæg. Vi lægger stor vægt på konstant at udvikle vores anlægsløsninger, hvilket vi sikrer ved altid at være opdateret ift. ny viden og erfaring på området, som vi bl.a. tilegner os gennem løbende samarbejde med vores eksisterende kunder.

Når du vælger Lundsby Biogas, får du en samarbejdspartner, som gør en dyd ud af god, gedigen rådgivning. Vi yder en troværdig rådgivning fra første kundemøde og tilbyder muligheden for at tage med ud at besøge et eksisterende Lundsby-anlæg. Dette bidrager til en god forståelse for biogas og anlægsfunktioner og giver samtidig mulighed for at drøfte potentielle udfordringer og løsninger.

Vores historie

Lundsby Biogas A/S blev etableret i 1995 af Erik Lundsby Andreasen under navnet Lundsby Bioenergi A/S. Gennem mere end 20 år har Erik Lundsby solgt 35 biogasanlæg. Anlæggenes størrelser varierede fra små 100 kW-anlæg til store anlæg med opgradering, som kan sende den opgraderede naturbiogas på Naturgasnettet.

I 2015 valgte Erik Lundsby Andreasen at sælge Lundsby Bioenergi A/S til tre investorer, som driver virksomheden videre som Lundsby Biogas A/S. Hovedaktionæren er Stenger & Ibsen Construction, som tidligere har bygget biogasanlæg sammen med Lundsby Bioenergi A/S. De to øvrige ejere er henholdsvis Gert Rosenqvist, teknisk direktør, og Karsten Hjorth, salgsdirektør, i Lundsby Biogas A/S.

Lundsby Biogas A/S har mere end 25 år erfaring med opførelse af biogasanlæg i Danmark, England, Sverige og Norge.