Om Lundsby Biogas

Vi går forrest i den grønne omstilling

Som en af Danmarks største biogasudviklere omsætter Lundsby Biogas mange tusinde tons biomasse til grøn og CO2-neutral gas. Det gør vi på den mest effektive måde ved at projektere og bygge komplette turnkey-biogasanlæg. Vi samarbejder med forskellige leverandører af opgraderingsanlæg, når anlægget skal levere bionaturgas til naturgasnettet.

Lundsby Biogas afleverer altid et gennemtestet og idriftsat biogasanlæg, samt en dertilhørende korrekt oplæring af driftspersonalet. Vi yder løbende support indtil driftslederen føler sig tryg med både den tekniske og biologiske del af biogasanlægget. Vi er bevidste om vigtigheden af, at vi altid er opdateret omkring nyeste viden og erfaring inden for biogasanlæg, og derfor overlades du som kunde hos os aldrig til dig selv – kontakten opretholdes altid.

Mange års erfaring med biogasanlæg sikrer dig kvalitetsløsninger

Gennem mere end 25 år har vi bygget robuste, fleksible og driftssikre biogasanlæg. Vi lægger stor vægt på konstant at udvikle vores anlægsløsninger, hvilket vi sikrer ved altid at være opdateret ift. ny viden og erfaring på området, som vi bl.a. tilegner os gennem løbende samarbejde med vores eksisterende kunder.

Når du vælger Lundsby Biogas, får du en samarbejdspartner, som gør en dyd ud af god, gedigen rådgivning. Vi yder en troværdig rådgivning fra første kundemøde og tilbyder muligheden for at tage med ud at besøge et eksisterende Lundsby-anlæg. Dette bidrager til en god forståelse for biogas og anlægsfunktioner og giver samtidig mulighed for at drøfte potentielle udfordringer og løsninger.

Vores historie

Lundsby Biogas har eksisteret siden 1995, hvor selskabet Lundsby Bioenergi A/S blev etableret af Erik Lundsby Andreasen. I 2015 solgte Erik selskabet til tre aktører, som overtog selskabet. Selskabet blev videreført under navnet Lundsby Biogas A/S, som vi kender det i dag.

Hovedaktionæren er Stenger & Ibsen Construction A/S og to andre medejere, som er den nuværende tekniske direktør, Gert Rosenqvist og salgsdirektør, Karsten Hjorth. Lundsby Biogas har mere end 25 års erfaring med opførelse af turnkey-biogasanlæg.

Vi har altid kunden i fokus, og det gør vi ved at lytte til kundens behov og ønsker for at kunne levere den bedste løsning baseret på vores solide viden og erfaring. Grundlaget for at kunne imødekomme kunden på denne måde er gennem vores kompetente og loyale medarbejdere, som vi vægter højt.