Lundsby Biogasanlæg

Klik på et af billederne nedenfor, og læs mere om vores tidligere projekter.

Vestjysk Biogas

Vestjysk Biogas

Grønhøj Bioenergi ApS

Grønhøj Bioenergi ApS

Iglsø Agro og Biogas A/S

Iglsø Agro og Biogas A/S

Vrejlev biogas

Vrejlev biogas

100 ton anlæg

Holbæk Bioenergi

Holbæk Bioenergi

Stort biogasanlæg

Wapnö Gods Biogasanlæg

Wapnö Gods Biogasanlæg

Mellemstort biogasanlæg

Boundary Lane Bioenergy

Boundary Lane Bioenergy

Lille biogasanlæg

Madsen Bioenergi

Madsen Bioenergi

Stort biogasanlæg

”Jeg udskiftede i 2008 mit 12 år gamle biogasanlæg med et Lundsby Biogasanlæg. Troværdighed og tillid samt anlæggets enkelthed tiltalte mig. Byggefasen forløb problemfrit og efter lidt indkøringsproblemer med motoren, kørte anlægget godt. Det har det så gjort siden. Jeg synes jeg har fået det, jeg er blevet lovet – et driftsikkert og stabilt biogasanlæg. ”

Jens Kirk

” Efter mange års arbejde for at få etableret et biogasanlæg i forbindelse med Viftrupgaard og Viftrup Maskinstation, besluttede jeg i 2015 at indgå samarbejde med Lundsby Biogas, om at etablere et biogasanlæg. Anlægget blev idriftsat i februar 2016. Biogasanlægget leverer biogas til Spjald Varmeværk, og målsætningen har været, at deres motor skulle kunne kører fulddrift vha. biogassen fra Viftrup Biogas. Jeg har fra opstart kunne levere den biogas, som har været nødvendigt for at holde motoren kørende på Varmeværket. I øjeblikket kører motoren 24 timer i døgnet på biogas fra mit anlæg, så alt i alt er målsætningen nået.

Jeg ønsker at anvende så meget ”2-generations” biomasse fra landbruget som muligt. Ved valg af anlægsleverandør fandt jeg, at Lundsby Biogas havde netop den fleksibilitet, som kræves for at kunne anvende mange forskellige biomasser – også nogle af de biomasser, som er besværlige i et biogasanlæg. Samtidig kunne Lundsby Biogas levere et system med høj grad af varmegenvinding, således jeg genbruger en stor del af den varme, som er nødvendigt til processen. Det er naturligvis vigtigt, at anlægget også er driftssikker i det lange løb, men jeg har en god kommunikation med Lundsby Biogas, og jeg ser fortrøstningsfuld på fremtiden som energileverandør til Spjald Varmeværk.”

Knud KristensenViftrup Biogas