Luftfartsgiganten Lockheed Martin får inspiration hos Lundsby Biogas

By marts 27, 2017Nyheder

Amerikanske Lockheed Martin satser nu på energi som et fremtidigt forretningsområde. I den forbindelse er Danmark blevet udvalgt som et af fem europæiske lande, hvor de vil søge inspiration i forhold til energikompetencer og forretningsidéer – helt konkret ønskede de bl.a. at besøge danske anlæg og høre om danske projekter med den nyeste teknologi.

Lundsby Biogas A/S blev i marts 2017 kontaktet af den danske ambassade i Washington med henblik på at bidrage til en ’fact finding’ tur til Danmark for amerikanske Lockheed Martin, der er verdensførende inden for luftfartsindustri og anden avanceret teknologi – de har fx leveret de nye kampfly Joint Strike Fighter til Danmark.

Lundsby Biogas A/S arrangerede derfor et besøg på Madsen Bioenergi I/S onsdag den 22. marts, hvor vi sammen med brødrene Madsen præsenterede Madsen Bioenergi for to repræsentanter fra den amerikanske luftfartsgigant samt én fra den danske ambassade i Washington.

Repræsentanterne fra Lockheed Martin var meget imponeret af anlægget, som til daglig drives af de tre brødre Kim, Per og Boe Madsen.

På billedet ses fra venstre: Kim Madsen, Per Madsen, Michael S. Harper fra Lockheed Martin, Boe Madsen, oberstløjtnant og militærattaché Per Lyse Rasmussen fra den danske ambassade i Washington og Michael Friedman fra Lockheed Martin. (Foto: Lundsby Biogas)

Yderligere information

Kontakt Karsten Hjorth på kh@lundsbybiogas.dk eller +45 316 316 99